Reviews for A Game of Thrones #3, by Tommy Patterson, George R.R. Martin, Daniel Abraham

etienne02's review

Go to review page

4.0

Still the same comment as the first issue. Go see it if you want to know!

alena_reading's review

Go to review page

5.0

I was reminded of how Aria and Jon love each other and have a lot in common. I really hope that somehow they will meet again in the 6th or 7th book. Jon kind of died at the end of the 5th book but I'm still not sure of it.
And Drogo, even being so huge, didn't seem as scary as he did in the TV show. Maybe because here he smiled a lot and in the TV show he was deadly serious all the time.

swativaidya's review

Go to review page

4.0

in this issue we see: Bran climbing into something he shouldn't have, An unfortunate accident, a deserved slap and Daenerys's wedding to khal Drogo.
This was a action pact issue, very enjoyable.

annettebooksofhopeanddreams's review

Go to review page

4.0

Ik moet eerlijk zeggen, ik had van te voren niet verwacht dat ik het lezen van deze Graphic Novels zo leuk zou vinden. Ik merk dat het echt ideaal is als je moe bent en niet echt meer grote lappen tekst kan verdragen, maar toch in een verhaal gezogen wil worden. Het helpt natuurlijk dat ik het verhaal wel al een beetje ken, maar toch.

De tekeningen zijn echt adembenemend mooi. Bij vlagen denk ik dat ze wel iets realistischer gemogen hadden (ik denk dat veel mannen niet ZO gespierd zijn en dat veel vrouwen niet echt zulke tailles hebben), maar ach, het is nu niet alsof de casting van de HBO realistische verwachtingen schept aangaande mensen en hun vormen.

Ik merk dat ik vooral heel erg fan ben van het kleurgebruik. Door middel van subtiele kleurverschillen wordt de locatie duidelijk gemaakt, maar ook wiens verhaallijn het betreft en of het om de realiteit gaat of om een droom/fantasie/gedachte.

Ik hoop dat we de clash tussen ice and fire ook in de graphic novels ooit te zien gaan krijgen. Want dat gaat wel echt adembenemend mooi zijn!

tja055f6's review

Go to review page

5.0

“Tell Khan Drogo that he has given me the wind.”
More...